Dolar 32,5520
Euro 34,8805
Altın 2.431,57
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

Basın mensupları sahurda bir araya geldi

Basın mensupları sahurda bir araya geldi
27 Nisan 2022 09:47
645

Fatih Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen sahur programına, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın yanı sıra çok sayıda basın mensubu katıldı. Fatih Belediye Başkanı Turan, masaları tek tek dolaşarak basın mensuplarıyla sohbet etti. Sohbet sonrası sahur yemeği yenildi.

Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın ev sahipliğinde düzenlenen sahur programında Basın mensupları bir araya geldi. Fatih Belediyesi Çatladıkapı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen sahur programına Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın yanısıra Başkan yardımcıları ve çok sayıda Basın mensubu katıldı. Sahur programında bir araya gelen Radyocular ve Bazı medya kuruluşlarının temsilcileri, iş stresinden uzak bir gece yaşadılar. Başkan Turan, basın temsilcilerinin masaları tek tek dolaşarak Radyocu ve Gazetecilerle bol bol sohbet etti.

Sahur Programında konuşan Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Değerli dostlar tabii çok yorucu bir iş yapıyorsunuz. Basın mensubu arkadaşlarımız. Ben Abdurrahman’ı her seferinde başkanım böyle bir şey yapalım, dediğimde şimdi ona da söyleyeceğim; şunu doğru bulmuyorum belediye başkanı topladı arkadaşlarımız değil. Arkadaşlarımız biz Fatih Belediyesi olarak sizin bir arada olmanıza ev sahipliği yapıyoruz. Yoksa ben belediye başkanı olarak ev sahibi bugün ben değilim. Fatih Belediyesi ev sahibi ama asıl Abdurrahman ev sahibi. Onun için tekrar burada bir araya gelmemize belki vesile oldunuz. Teşrifleriniz için burada benim için de, videolar içerisinde tanıdığım bir sürü arkadaşımızı, dostumuzu görmeyi bekliyorum. teşriflerinizi tekrar teşekkür ediyorum. Geceniz mübarek olsun. Saygılar sunuyorum” diye konuştu. Yaklaşık 3 saat süren sahur programı  saat 03;00’da sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.