Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

Bağcılar’da her gün iftarlık kumanya dağıtılıyor

lediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca ilçenin en işlek 4 noktasında vatandaşlara iftariyelik dağıtıyor. Ramazan’ın ilk gününde Bağcılar Meydanı, Güneşli Meydanı ve Yavuz Selim Mahallesi’ndeki iki noktada toplam 6 bin kişiye sıcak yemek ikram edildi.

Bağcılar’da her gün iftarlık kumanya dağıtılıyor
5 Nisan 2022 04:32
289

Bağcılar Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca ilçenin en işlek 4 noktasında vatandaşlara iftariyelik dağıtıyor. Ramazan’ın ilk gününde Bağcılar Meydanı, Güneşli Meydanı ve Yavuz Selim Mahallesi’ndeki iki noktada toplam 6 bin kişiye sıcak yemek ikram edildi.

Bağcılar Belediyesi’nin 27 yıldır büyük bir özveriyle sürdürdüğü “Bağcılar’da Ramazan farklı yaşanır” anlayışı bu sene de değişik aktivitelerle devam ediyor. Yapılan etkinliklerden birisi de ilçenin meydanlarında iftarlık kumanya dağıtımı. Bu amaçla Bağcılar Meydanı, Güneşli Meydanı ve merkezi konumdaki Yavuz Selim Mahallesi’nde ikram çadırları kuruldu. Bu dört noktada kurulan çadırlardan işine gidenlere, evine geç kalanlara ve dışarıda olanlara iftariyelik ikramlar verildi. Paketin içerisinde sıcak yemek, ekmek, tatlı ve içecek yer alıyor.

4 noktada 6 bin kişiye sıcak yemek

Yoğun ilgi gören dağıtıma yaşlı, genç, işçi, öğrenci, çocuk olmak üzere her yaştan ve kesimden binlerce davetli katıldı. Kimi aldığı yiyecek paketini yanında götürdü kimi de bulunduğu yerde iftarını açtı. İftarlık dağıtımında bulunan Bağcılar Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Şirin de ilçe sakinlerinin Ramazan’ını tebrik etti. İlk günde 4 noktada toplam 6 bin kişiye sıcak yemek verildi. Meydanlardaki iftarlık kumanya ikramı Ramazan ayı boyunca sürecek.

Öte yandan yemek yapmakta zorlanan, hasta, ihtiyaç sahibi ve kimsesiz bin kişinin evine de iftarlık yemekleri götürülüyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.