Dolar 32,5604
Euro 34,9941
Altın 2.423,19
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Canbey Haber Ajansı Kuruldu. “Gözünüz Bizde Olsun”

Geçtiğimiz günlerde İstanbul merkezli kurulan Canbey Haber Ajansı, Önümüzdeki günlerde Malatya’da açacağı şubesi ile büyük bir lansman gecesi düzenleyerek ulusal bir kitle yakalamayı hedefliyor.

Canbey Haber Ajansı Kuruldu. “Gözünüz Bizde Olsun”
3 Nisan 2022 23:58
431

Geçtiğimiz günlerde İstanbul merkezli kurulan Canbey Haber Ajansı, Önümüzdeki günlerde Malatya’da açacağı şubesi ile büyük bir lansman gecesi düzenleyerek ulusal bir kitle yakalamayı hedefliyor.

Bölgenin ilk ve tek ulusal haber ajansı olma yolunda hizmet vermeye başlayan Canbey Haber Ajansı, Malatya ve Bölgesinin ulusal anlamda tek haber ajansı olmasıyla ön plana çıkarken gerek ulusal gerekse yerelde abonelerine haber servis etmeye başladı.  

 “Gözünüz bizde olsun” sloganıyla İstanbul’da yola çıkarak haber ajansları arasındaki yerini alan Canbey Haber Ajansı,  (CHA) Yönetim Kurulu Başkanı usta gazeteci Ferhat Canbey, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İstanbul’daki yönetim ofisimizde  usta gazeteciler, Profesyonel ekibiz ve muhabirler kadromuzla Görsel ve yazılı Haberlerimizle gündemi takip ediceğiz.  Başta İstanbul ve Malatya olmak üzere  bir çok ilçemizde de muhabirlerimiz ile bölgemizi ulusal ve uluslar arası arenada tanıtmak için gecemizi gündüzümüze katmak için çıkmış olduğumuz bu yolculuğun şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.

Gerek görüntülü haberler gerekse fotoğraflı haberlerimiz ile ulusal haber kanallarına haberlerimizi servis etmenin yanı sıra Bölgemizde de yerel anlamda hizmet veren haber sitelerine haber servisi sağlamak amacındayız.

Okuyucularımız ve abonelerimiz, Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor, Siyasi, ekonomi gündemi, yerel  haberleri daha fazlasını www.canbeyhaberajansi.com sayfasından takip edebilirler.

Kısa bir süre sonra ise lansman tanıtımı ile hem logomozu, hemde Haber ajansımızın vereceği hizmetleri kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

HABER: Tekşen İlke Karakuş / İstanbul (CHA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.