Dolar 32,3729
Euro 34,6838
Altın 2.416,31
BİST 10.049,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

BAŞKAN ÇINAR’DAN İSTANBUL’DAKİ STK’LARA ZİYARET

BAŞKAN ÇINAR’DAN İSTANBUL’DAKİ STK’LARA ZİYARET
27 Mart 2022 16:44
481

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve beraberindekiler İstanbul’da çeşitli ziyaretler bulundu. Başkan Çınar İstanbul’da gerçekleştirdiği çeşitli ziyaretler arasında MİAD, MADEF, MASTÖB ve POZKIRAN Derneği vardı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve beraberindeki başkan yardımcıları İstanbul’da faaliyet gösteren Malatya Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek hizmet ve yatırımları hakkında bilgiler aktardı.

MASTÖB’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Başkan Çınar ve beraberindeki heyet Önce (MİAD) Malatyalı İş Adamları Derneğini ziyaret ederek istişarelerde bulunduktan sonra, oradan (MASTÖB) Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Genel Merkezine giderek geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede MASTÖB’e Başkan seçilen Nazife Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

BAŞKAN ÇINAR, MADEF’İ ZİYARET ETTİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile beraberindeki heyet MASTÖB ziyaretinden sonra Malatya Dernekler Federasyonu Başkanı Yılmaz Durmuş ve yönetimini ziyaret eden Başkan Çınar “İstanbul’daki Malatyalıların birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu gördüm sizin buradaki birlik beraberlik bizleri çok mutlu etti” dedi.

DURMUŞ, BAŞKAN ÇINAR’A TEŞEKKÜR ETTİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı ağırlamaktan onur duyduklarını söyleyen MADEF Malatya Dernekler Federasyonu Başkanı Yılmaz Durmuş, ise MADEF yönetimi adına “Nezaket ziyaretlerinden dolayı Sayın Başkanımız Mehmet Çınar ve Başkan Yardımcılarına teşekkür ediyorum” dedi.

POZKIRAN DERNEĞİNDE STK’LARLA BULUŞTU

Başkan Çınar Son olarak Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliğinin organize ettiği Esenler’deki Poskıran derneğini ziyaret ederek İstanbul’daki Malatya Dernek ve Vakıf Başkanlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. Başkan Mehmet Çınar, Poskıran derneğindeki konuşmasında Misafirperverliklerinden dolayı İstanbul’daki Malatya sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.

MUTLU İNSANLARIN ŞEHRİNDEN SELAM GETİRDİM

Mutlu İnsanların Şehri Yeşilyurt’tan size selam getirdim diyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Bir hemşeriniz olarak bana bu sıcaklığı sunduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonra İstanbul’da yaşayan Malatyalı hemşerilerimizle sık sık bir araya gelerek, istişarelerde bulunup İstanbul’daki Dernek başkanlarımızın talep ve öneriler doğrultusunda hareket edeceğiz. Yeşilyurt Belediyesi olarak her daim derneklerimizin yanındayız, İstanbul’daki hemşerilerimiz için Malatya’da üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye hazırız” diye konuştu.

HABER: Ferhat CANBEY/ İSTANBUL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.