Dolar 32,4227
Euro 34,6753
Altın 2.395,08
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

 ALNIMIZIN AKI, PÜTÜRGE’NİN AŞKIYLA HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

 ALNIMIZIN AKI, PÜTÜRGE’NİN AŞKIYLA HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ
4 Şubat 2024 05:46
236

AK Parti’nin Pütürge Belediye Başkanı adayı  mevcut  Başkan Mikail Sülük, yeniden Pütürge Belediye Başkan adayı gösterildi. 5 yıla yakın bir sürede ilçe sakinlerinin güvenini ve sevgisini kazanan Başkan Sülük, “Çocuklarımızın yüzünde neşe, gençlerimizin dünyasında heyecan, yaşlılarımızın kalbinde şefkat tohumları ekmeye devam edeceğiz. 7’den 70’e herkesin daha mutlu ve huzurlu olduğu bir Pütürge inşa etmek için hep birlikte yeniden yola çıkıyoruz” dedi.

HİZMET AŞKIYLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilen Malatya Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, teveccühlerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’a, AK Parti Malatya Milletvekilleri’ne, Ak Parti Malatya İl Başkanı’na ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayına bizim aracılığımızla teşekkür etti. 

“Pütürge’yi ve Pütürgelileri Sayın Cumhurbaşkanımızın bir emaneti olarak kabul eden bir anlayışlıyla, hizmet standardını daha da yükseğe çıkaracağız” diyen Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük; “5 yılın sonunda yaptığımız hizmetlerin gururuyla ve alnımızın akıyla, Cumhur ittifakı çatısı altında Pütürge aşkıyla diyerek hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi. 

TEKRAR ADAY GÖSTERİLMENİN ONURUNU VE GURURUN YAŞIYORUM

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Yeniden Pütürge Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesinin onurunu, gururunu ve heyecanını yaşadığını kaydetti.  Başkan Mikail Sülük, kendisine güvenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’a, AK Parti Malatya Milletvekilleri’ne, Ak Parti Malatya İl Başkanı’na ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayına teşekkür etti. 

MEMLEKET İŞİ GÖNÜL İŞİ DİYEREK BU YOLA ÇIKTIK

31 Mart Yerel Seçimlerine çok güçlü bir şekilde gireceklerini belirten Başkan Mikail Sülük, “Bizler de 2019 yılında ‘Tevazu samimiyet ve gayretle, memleket işi gönül işi’ diyerek, ‘Gönül Beledı̇yecı̇lı̇ğı̇” sözüyle milletimizin huzuruna çıkmıştık. Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımıza hizmetkâr olma anlayışıyla Türkiye’nin kalbinde, milli ve manevi değerlere çimento olmuş güzel ilçemize hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Vizyon projelerimizin yanı sıra kültür, spor, eğitim, turizm, sağlık, sosyal, ulaşım, yeşil ve kentsel dönüşüm gibi daha yüzlerce projeyi ilçemize kazandırdık. Gönüllere dokunan hizmetlerimizi bir bir hayata geçirirken; 5 yıl önce ‘Gönül Belediyeciliği’ anlayışıyla başladığımız yolumuzda ‘Gerçek Belediyecilik’ sloganıyla yürüyeceğiz.

ALLAH BİZE DAHA GÜZEL PROJELERE İMZA ATMAYI NASİP ETSİN

Birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, uyum kültürü içerisinde ‘önce insan’ diyen belediyecilik ve hizmet anlayışının en güzel örneklerini sergilediğimiz Pütürge’mizde yeni dönemde de devlet millet el ele, gönül gönüle hizmetleri sürdüreceğiz. Allah bizlere bu birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde daha nice güzel ve hayırlı işlere imza atmayı nasip etsin bizlere.

Bu vesileyle; 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm Pütürgeli hemşehrilerimi en kalbi duygularla selamlıyorum”. dedi.

HABER: FERHAT CANBEY / MALATYA

—————————————————————————————————

MİKAİL SÜLÜK KİMDİR

 1980 yılında Pütürge´de doğdu. İlkokulu Pütürge´de, lise eğitimini ise İstanbul´da tamamladı. İş hayatına İstanbul’da atıldı. Kısa sürede tekstil alanında yükseldi. İtalya´da 6 ay Moda – Tekstil ve Tasarım eğitimleri aldı. İş hayatındaki kalan zamanlarında pazarlama, planlama ve ARGE eğitimlerine katıldı. Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüttüğü Üç Kardeşler A.Ş. firması 30’a yakın farklı ülkeye ihracat yapmaktadır. 2009 yılında Pütürge´de Hacı Sülük İş Merkezi´ni yapıp hizmete açan Mikail Sülük, Pütürge’de köy evi ile tarım ve hayvancılık yatırımlarını gerçekleştirmiştir. 1996-2002 yılları arasında Refah Partisi ve Fazilet Partisi Gençlik Kolları´nda görev alan Mikail Sülük, 2 dönem Ak Parti Pütürge İlçe Başkanlığı’nı yapmıştır. Ak Parti 17. Dönem Siyaset Akademisi “Büyük Güç Türkiye” eğitim programını başarıyla bitiren olan Mikail Sülük; lisans eğitimini de İşletme Yönetimi alanında tamamladı. 2019 Yılında Pütürge Belediye Başkanı seçilen Mikail Sülük  Evli ve 6 çocuk babasıdır.

Pütürge Belediye Başkanından 31 Mart'taki Silahlı Saldırıyla İlgili  Açıklama - Son Dakika
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.