Dolar 32,3809
Euro 34,8096
Altın 2.399,74
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Fatih Barman Yeniden Refah Partisi Meclis üyeliği aday adaylık başvurusunu yaptı.

Fatih Barman Yeniden Refah Partisi Meclis üyeliği aday adaylık başvurusunu yaptı.
6 Aralık 2023 04:42
251

Geçtiğimiz günlerden Malatya Pütürge Arı toprak Derneğinde düzenlenen yemekli özel programda 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden Yeniden Refah Partisinden  Esenler Belediyesi meclis üyeliği için aday adaylığını açıklayan Fatih Barman, o günden sonra iki hafta içinden Esenler’den Partisine 600 üye yaparak büyük bir rekora imza attı.

İki hafta önce Arı toprak derneğinde düzenlenen yemekli toplantıya katılan Yeniden Refah Partisi üst düzey yetkilileri ve İl Başkan vekili Yunus Emre Taşçı Fatih Barman’dan 500 üye yapma sözü istemişti.

Genç Meclis üyesi aday adayı Fatih Barman ise başkanlarına o sözü verdi ve verdiği sözü  fazlasıyla yerine getirdi iki hafta gibi kısa bir sürede  600’den fazla üye kaydı yaparak Esenler’den bir ilke imza attı.

Pütürge Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Dursun’un ev sahipliğinden Fatih Barman için  teşekkür ve destek programı düzenlendi. Düzenlenen programın Genel Koordinatörlüğünü Gazeteci Faik Bozdağ yaparken Programın sunumunu ise Radyo Tv programcısı Ali Biricik yaptı.

Pütürge Dernekler Federasyonunda düzenlenen programa Küçükçekmece Malatyalılar Derneği Başkanı Mustafa Karakaş, Darende Dernekler Federasyonu Başkanı Hulusi Eser, Federasyon temsilcileri, Malatyalı Dernek Başkanları, Medya ve Basın  dünyasından Mustafa Akbaba, Emin Doğan, Suat Türkoğlu, Ufuk Önder Çavuş, Sait Yılmaz katıldı.

Fatih Barman, bu gün o gündür dedi ve Resmi Aday adaylık müracaatı için Esenlerden bulunan Pütürge Dernekler Federasyonunda Başkanı Osman Dursun ve Malatya STK Başkanları ile Yeniden Refah Partisi Esenler İlçe başkanlığına geçtiler.

FATİH BARMAN RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI

Fatih Barman ve beraberindeki heyet Esenler Atışalanı Caddesinden yürüyerek Davutpaşa Caddesinde bulunan Yeniden Refah Partisi Esenler İlçe Başkanlığı binasına geçtiler. Genç Meclis üyesi aday adayı Fatih Barman kendisini destekleyen Malatya STK Başkanları ve Malatyalılar ile Muhteşem bir gövde gösterisi yaparak Esenler İlçe Başkanı Mahmut Okutan’a   resmi müracaatını yaptı. 

HABER: FERHAT CANBEY / İSTANBUL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.