Dolar 32,3712
Euro 34,7821
Altın 2.439,61
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

AYLA DEMİR VE ALİ KARADENİZ DİLLERE DESTAN BİR DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİ

AYLA DEMİR VE ALİ KARADENİZ DİLLERE DESTAN BİR DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİ
11 Haziran 2023 14:05
631

Ayla Demir VE Ali karadeniz DİLLERE DESTAN BİR DÜĞÜN TÖRENİ İLE DÜNYA EVİNE GİRDİ. Medya dünyasının parlayan Yıldızları Ayla Demir ve Ali Karadeniz dillere destan bir Düğün töreni ile evlendiler.

Medya dünyasında koşar adımlarla ilerleyen İstanbul medyasının yeni patronu “Başka Açıdan TV” kanalının sahibi  Ali Karadeniz İstanbul Cemile Sultan Korusu kır tepe salonunda  gerçekleşen görkemli bir düğünle Ayla Demir  ile evlendi.   Çok sayıda ünlü ismin olduğu düğüne aile pozları ve Ayla Demir’in muhteşem gelinliği geceye damgasını vurdu.
2 yıldır birlikte olan ve sempatik halleri ile birbirlerine çok yakıştırılan çift, muradına erdi. Düğün hazırlarına aylar öncesinden başlayan ikili davetlilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı düğüne sosyal yaşam dünyasının ve sanat camiasının önde gelen isimleri bir an olsun yerlerine oturmadan doyasıya eğlendi.
Çift pasta kesiminin ardından ilk danslarını alkışlar eşliğinde gerçekleştirdi. Gece tüm hızıyla devam ederken davetliler sahnede türküler eşliğinden halaylar çekerek  geceye renk kattılar. Ayla Demir ve Ali Karadeniz’in  dost ve akrabaları Çiftin mutluluklarına ortak oldu. Sanat, televizyon, basın ve iş dünyasından pek çok davetli, gelin ve damadı bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

Canbey Medya Grup ailesi olarak onların bu mutluluklarının bir ömür boyu sürmesini diliyoruz.

HABER: Ceylin Canbey / İstanbul

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.