Dolar 32,3696
Euro 34,9488
Altın 2.325,48
BİST 9.094,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

İstanbul’dan aday olan Malatyalı Milletvekili Adayları Sultangazi’de Gövde gösterisi yaptı

İstanbul’dan aday olan Malatyalı Milletvekili Adayları Sultangazi’de Gövde gösterisi yaptı
10 Mayıs 2023 21:09
427

AK Parti 28. Dönem İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayları Rümeysa Kadak, Halis Dalkılıç ve Yılmaz Durmuş   Malatya ve Adıyamanlıların yoğunlukta yaşadığı İstanbul sultangazi’de özel programda hemşerileriyle bir araya gelerek salonda bulunan herkesten tek tek  destek sözü aldı.

Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) tarafından Malatyalı milletvekili adayları için Sultangazi Belediyesi Sosyal Tesislerinde Malatyalılar için özel olarak düzenlenen programda İstanbul’daki Ak partili Milletvekili adayları ve Malatyalılar gövde gösterisi yaptı.

AK Parti 3. bölgede milletvekili adayı olan Malatya dernekler Federasyonu (MADEF) Genel Başkanı Yılmaz Durmuş ve yönetimi tarafından organize edilen, Radyo ve TV programcısı Ali Biricik’in sunuculuğunu yaptığı  programa AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayları Halis Dalkılıç, Rümeysa Kadak, Yılmaz Durmuş,  Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Başakşehir belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, AK Parti il başkan yardımcısı İsmet Öztürk ile Sivil Toplum Kuruluş Temsilcilerinin yanı sıra binlerce Malatyalı katıldı.

Gecede ev sahibi olarak ilk açılış konuşmasını yaparak birlik beraberlik mesajları veren

AK Parti 28. Dönem İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Yılmaz durmuş, 4 gün sonra yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi için hemşerilerinden tam destek sözü aldı.

Durmuş’tan sonra kürsüye çıkarak birer konuşama yapan İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Rümeysa Kadak, Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Başakşehir belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, AK Parti il başkan yardımcısı İsmet Öztürk 14 mayıs’ta yapılacak seçim için destek istediler.

 Son olarak kürsüye çıkan ve “Ben Malatyalı hemşerilerime güveniyorum her seçimde olduğu gibi bu seçimdede Beydağı gibi arkamızda dimdik duracaklarına inanıyorum diyen AK Parti 28. Dönem İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Halis Dalkılıç, “21 yıl önce bir hayal kurmuştuk. Şimdi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde bu hayallerimizi gerçekleştirdik. Artık seçime günler değil saatler kaldı. İstanbul’un her gün bir ilçesinde çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Biz sadece milletimizin dediğine bakıyoruz. Sevgili hemşerilerim, Aranızda Almanya, Fransa yada her hangi bir ülkenin başkanının ismini bilen varmı? Çünkü yok. Evet biz hiçbir ülkenin liderinin ismini bilmiyoruz ama bizim liderimiz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini bilmeyen hiçbir ülke yok. Biz Liderimizle her zaman gurur duyuyoruz. 14 Mayıs seçimlerine giderken gerçekten vatandaşlarımız bu seçimin önemini biliyor. Bu sadece 5 yıllığına milletvekili seçimi veya sadece cumhurbaşkanı seçimi değil. Önümüzdeki 50 yılın nasıl olacağının seçimidir. Vatandaşlarımız bu seçimde bunu seçmiş olacaklar ve bunun bilincindeler” dedi. HABER: FERHAT CANBEY / İSTANBUL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.