Dolar 32,5955
Euro 34,7913
Altın 2.493,56
BİST 9.445,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

MASTÖB VE MAKON’a Ziyaretler Devam Ediyor

MASTÖB VE MAKON’a Ziyaretler Devam Ediyor
2 Mayıs 2023 12:25
274

Seçim çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul 2. Bölge 28. Dönem 2. Sıra Milletvekili adayı Prof.Dr. Doğan Aydal, Malatya Sivil Toplum Örgütler Birliği (MASTÖB ) – Malatya Konfederasyonu (MAKON ) ziyarette bulundu.

Mastöb – Makon Genel Başkan yardımcıları Ali Karadoğan ve Dursun Kaplan konuklarını kapıda karşıladı. Yeniden Refah Partisinin çıktığı yolda başarılar dileyen Malatya Sivil Toplum Örgütler Birliği (MASTÖB) – Malatya Konfederasyonu (MAKON ) Genel Başkanı Nazife Özdemir,, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Malatyalı hemşerilerinin kendilerine olan güveni gördüklerini söyleyen Aydal; “ Milletimizin partimize olan güvenini bir kez daha yüz yüze görme fırsatı bulduk. Bu güveni boşa çıkarmamak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Doğan Aydal, “ Gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz. Bir oydan bir şey olmaz demeyeceğiz. Unutmayın ki bir oy bir ülkenin kaderi demektir. Bu anlamda Malatyalı hemşerilerimin de desteğini bekliyorum” dedi.

Ziyarette Malatya Sivil Toplum Örgütler Birliği (MASTÖB) – Malatya Konfederasyonu (MAKON ) Genel Başkanı Nazife Özdemir, Genel Başkan Vekili Hasan Karakuş ve Genel Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan  ile de görüşen Aydal; “Malatyalı hemşehrilerimizin bizlere olan inancını gördük. İnşallah bu seçimde de bizlere verecekleri yetki ile kendilerinin teveccühlerinin karşılığını görecekler. Kendilerine nazik kabulleri için teşekkür ediyoruz. Cumhur İttifakı olarak bu seçimde de Malatyalılar yanımızda olacaklardır” ifadelerini kullandı.

Malatyalı hemşerilerinin istekleri ve sorunlarını dinleyen Aydal,  Hemşerilerinden gördüğü büyük teveccühün ardından orada bulunan Federasyon ve Dernek başkanlarına teşekkür iletti.
Mastöb – Makon Genel Başkan yardımcıları Ali Karadoğan ve Dursun Kaplan konuklarını kapıda karşıladı. Yeniden Refah Partisinin çıktığı yolda başarılar dileyen Malatya Sivil Toplum Örgütler Birliği (MASTÖB) – Malatya Konfederasyonu (MAKON ) Genel Başkanı Nazife Özdemir,, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  HABER : FERHAT CANBEY / İSTANBUL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.