Dolar 32,3742
Euro 34,7257
Altın 2.399,00
BİST 10.173,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Hasan Miroğlu, seçim çalışmalarına hız verdi

Hasan Miroğlu, seçim çalışmalarına hız verdi
31 Mart 2023 10:50
359

2023 Genel Seçimleri için kolları sıvayan (CHP) İstanbul 3. Bölgede Milletvekili  Aday Adayı olan Hasan Miroğlu, İstanbul 3. Bölgede ziyaretlere başladı.

Millet ittifakının Cumhurbaşkanı Adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun belirlenmesini ardından CHP’den Milletvekili aday adayı olan Hasan Miroğlu,  seçim çalışmalarına hız verdi ve seçime sayılı günler kala sahaya inerek seçmenlerin gönüllerini kazanmaya başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul 3. Bölgede Milletvekili  Aday Adayı olan Hasan Miroğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

MİROĞLU ESKİ DOSTLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

İstanbul’da, iş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı yardımsever kişiliğiyle bilinen, Sanata ve sanatçıya verdiği değerle tanınan Batmanlı Gazeteci yazar ve  iş insanı CHP Milletvekili Aday Adayı Hasan Miroğlu, Eski dostlarıyla bir araya gelerek hasret giderdiler.

MİROĞLU YÖNETMEN GANİ RÜZGAR ŞAVATA’DAN DESTEK İSTEDİ

Miroğlu eski dostu Oyuncu – Yönetmen Gani Rüzgar Şavata ile bir araya gelerek önümüzdeki seçimler için destek istedi ve sinema sektörünü konuştular.

Sohbet havasında dostane geçen ziyarette konuşan Milletvekili Aday Adayı Hasan Miroğlu; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaman bir çınardır, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanımız olacaktır inşallah. İktidar yakındır, Tüm arkadaşlarımızla büyük bir iktidar olmaya inanmış motive bir şekilde çalışıyoruz. Bende mensubu olduğum partiden milletvekili aday adayıyım.  Her zaman her işimde Atatürk ilke ve devrimlerini ilkem edindim. Halkımızın içinden biri olarak sorunları çözmek için CHP’den Milletvekili aday adayı oldum. Seçilirsem en iyi şekilde halkımıza hizmet vereceğim” şeklinde konuştu.

HABER: FERHAT CANBEY / İSTANBUL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.