Dolar 32,4475
Euro 34,7401
Altın 2.437,40
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Cebrail Baysılan Annesi için mevlit okuttu

Cebrail Baysılan Annesi için mevlit okuttu
14 Ocak 2023 19:57
957

Malatya’nın tanınmış Aşiretlerinden Baysılan Aşiretinin mensubu Hayırsever İşadamı Cebrail Baysılan, birbuçuk yıl önce vefat eden annesi Beyaz Baysılan için Bağcılar Mahmutbey’deki Adıyamanlılar Vakfında mevlit okuttu.

MEVLİT PROGRAMINA ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Temmuz 2021’de İstanbul Esenler’deki evinde vefat eden Beyaz Baysılan için Bağcılar Mahmutbey’deki Adıyamanlılar Vakfında mevlit okutuldu. Cebrail Baysılan, dua ve kuranı kerim okutarak Annesi ve bütün vefat edenlerin ruhuna hediye edildi. mevlide Baysılan Ailesi ve Aşiret büyüklerinin yanısıra Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erdem Aydın, MHP Esenler İlçe Başkan yardımcısı Mücahit Canpolat, Sakarya Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aykut Saban, Sakarya Oto Galericileri Toplu İşyeri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bal,  Doğanyol Dernekler Federasyonu Başkanı uygun öztürk, Malatya Dernekler Fedeasyonu Başkanı Yılmaz Durmuş, Pütürge Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Dursun, Sanatçılar Selehattin Alpay, Ahmet Satılmış, STK Başkanları ile çok sayıda davetli katıldı. Mevlit ve Kuran tilavetine katılan Misafirlere etli pilav-Ayran, Çiğköfte ve tatlı ikramında bulunuldu.

CEBRAİL BAYSILAN, MEVLİTE KATILANLARA TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

Cebrail Baysılan, “İnsanın hayatında önemli dönüm noktası anne ve babasıdır. Her insan genç, yaşlı elbette ölümü tadacaktır. İnsanın en yakın sevenlerinden ayrılması elbette insanları üzmektedir. Ama önemli olan büyüklerimizin vefatlarının ardından onların öteki alem de ruhlarına hediye edilen dualar önemlidir. Bu dua ve mevlit törenimizde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza da ayrıca teşekkür ederim” dedi.

HABER: Ferhat Canbey / İstanbul

Cebrail Baysılan annesi için mevlit okuttu
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.