Dolar 32,3653
Euro 34,9637
Altın 2.325,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Çekici Bulmanın Ek Kısa Yolu

Çekici Bulmanın Ek Kısa Yolu

Çekici Bulmanın Ek Kısa Yolu
7 Kasım 2022 16:14
210

Aracınız arızalanır ve yolda kalırsanız ne yapmalısınız? Hemen bir çekiciye ihtiyacınız varsa doğru yerdesiniz.

Aracınızla geçirebileceğiniz talihsiz bir yolda kalma durumundan sonra daha fazla sürpriz yaşamamak için Çek Çek Amca’yı tercih edebilirsiniz. Böylece kısa süre içerisinde bulunduğunuz durumdan kurtulabilirsiniz. Çekçekamca olarak birinci sınıf oto çekicilik hizmeti vermeye devam ediyoruz.

Çek Çek Amca olarak oto çekici ve oto kurtarıcı hizmet veren araçlarımız ile yolda kalan siz değerli araç sahiplerine en hızlı ve güvenli şekilde aracınızı istediğiniz servisi en hızlı ve güvenli şekilde taşıyoruz.

Aracınız hareket halinde değilse veya ortada bir kaza durumu varsa Çek Çek Amca ile en kısa sürede aracınız hızlı, güvenli ve garantili şekilde en yakın servise çektirmek için bizlere ulaşabilirsiniz.

Uzun mesafelerde şehirler arası çekici hizmetimizi kullanarak araçlarınızı istediğiniz yerden yaşadığınız şehre getirtebilirsiniz. Bunun için hemen bizimle iletişim kurmanız yeterlidir. Aracınız yolda kalırsa artık korkmanıza gerek yoktur. Çözüm basittir. Ayrıca VIP araç taşıma ile özellikle şehirler arası araç taşımada 12 ve 24 saatte teslimat seçeneğinden yararlanabilirsiniz. Yine aracınızda akü bitmiş ve aküye acil ihtiyacınız varsa ol yardım araçlarımıza ulaşarak size yakın olan mobil araçtan yardım isteyebilir, çok sık karşılaşılan bu durum için artık Çekici Çağır’dan yardım talep edebilirsiniz.

Kamyon, otobüs gibi büyük ticari araçlarlarınız için yol yardım bulmak genelde zor gibi görünür. Fakat Çekici Çağır bünyesinde yer alan firmalarla büyük araçlara da kolaylıkla hizmet verebiliyoruz. Artık büyük araçlarını dahi yolda kalırsa bizden yardım alabilirsiniz. Oto kurtarıcı hizmetimiz ile bir telefon kadar uzağınızdayız.

Türkiye’de hemen hemen bütün illerimizde hizmetimiz mevcuttur. Herhangi bir ilçe de veya ilde aracınız arızalanırsa hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

En iyi fiyat garantisi ile en iyi kurtarıcınız sizinle….

Çek Çek Amca ile çekici çağırmak artık çok kolay….

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.