Dolar 32,5991
Euro 34,7375
Altın 2.498,06
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

BENCE POLİS’E SAYGI, DEVLETE SAYGIDIR.

31 Mart 2022 14:43
1.181

Merhabalar kıymetli okuyucularım. ilk köşe yazımda sizlerleyim.

BENCE POLİS’E SAYGI, DEVLETE SAYGIDIR.

İlk baharın kokusunu aldığımız, çiçeklerin yavaş yavaş açtığı bu günlerde  ilk köşe yazımla  sizlere merhaba demek istedim. Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü mezunuyum fakat ben hep ekranlarda oldum, haber sundum. bakalım ilk deneyimim olan, bu ilk yazımı beğenecek misiniz. Çünkü benim için okuyucunun fikri çok çok önemli…

Bu hafta Polis haftası olduğu için. İlk yazımda, Ülkemizin dört bir köşesinde fedakârca çalışarak milletimizin huzur, güvenliğini ve asayişi sağlamak için, gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm polislerimizin Türk Polis Teşkilatı’nın 177.kuruluş yıldönümü kutlamak istiyorum.

Bu yazımızda, Ülkemizde huzur ve düzeni, can ve mal güvenliğimizi sağlamak için gece gündüz demeden fedakârca görev yapan kahraman Türk Polislerimiz için, “Polis Haftası” münasebeti ile yazdım.

Kamu düzenini korumak, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için canla başla çalışan ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü, halkın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı ve Polis Gününü kutluyorum. 

Görevini yerine getirirken şehit olan polislerimizi de rahmet ve minnetle anıyor, görevleri başındaki polislerimize ve gazilerimize sevdikleri ile birlikte sağlıklı, başarılı yıllar temenni ediyorum’’.

10 Nisan 1845’te kurulan Türk Polis Teşkilatımız, 10 Nisan, Polis Günü, Aziz Milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olarak gördüğü Türk Polisine minnettarlığımızın bir ifadesi olarak armağan ettiği bir şükran günüdür. Türk Polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. Bütün teşkilat mensuplarına da sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum. Polis teşkilatında bugüne kadar emek vermiş ve vermekte olan tüm polislerimize saygılarımı sunar, şehitIik mertebesine uIaşan poIisIerimizi rahmet ve şükranIa anıyorum.

Bence Polise saygı, devlete saygıdır. ‘’Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 177. yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşarken, İçinden geçtiğimiz bu zor günlerde fedakârca mücadele eden ve vatanımızın, güvenliği için gecesini gündüzüne katan Polislerimizin hakkı ödenmez.

hepinizi sağlık, mutluluk ve en güzel dileklerimle selamlıyorum. Şimdiden herkesin Ramazanını kutluyorum. Haftaya görüşmek dileğiyle.

BENCE POLİS’E SAYGI, DEVLETE SAYGIDIR.
YORUMLAR

  1. admin dedi ki:

    tebrik ediyorum