Dolar 32,5301
Euro 34,8555
Altın 2.443,39
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C

Kahraman “MESLEĞİMİ SEVEREK YAPIYORUM”

Kahraman “MESLEĞİMİ SEVEREK YAPIYORUM”
29 Mart 2022 22:37
414

HABER: Ferhat Canbey / istanbul

Türkiye’nin en çok dinlenen Halk müziği Radyosu, Radyo Ekin’de Salı ve Perşembe akşamları saat: 21:00- 23:00 saatleri arasında yayın yapan Radyo ve Tv programcısı Güler Kahraman en çok dilenen Radyocu ünvanını aldı.

Bu güne Kadar bir çok Tv kanalında farklı formatla programlar yapan Erzurumlu Sunucu, Şair, Radyo ve Tv programcısı Güler Kahraman, Bir süre Tv programına ara verdikten sonra geçtiğimiz günlerde aynı formataki programını radyoya taşıdı ve Radyo Ekin’de “GÜLERCE” programına başladı. Salı ve Perşembe günleri saat 21:00- 23:00 arası program sunmaya başlayan Kahraman Radyo Ekkin’deki Programcılar arasında en çok sevilen programcı oldu.

RADYOCULUK BİR AŞKTIR

Her ne kadar Almanya’da Erzurumlu bir Anne ve babanın evladı olarak dünyaya geldiysemde Aile değerleri olan, Anadolu kültürüyle büyüyen bir ailenin kızı olarak kendimi yetiştirdim, diyen Güler Kahraman,  “Radyoculuk bir aşktır bence, Ben mesleğimi severek yapıyorum. Çünkü Radyoyu herkes dinliyor ama hiç kimse seni görmüyor. Kimisi sabah işe giderken, kimi kahvaltı başında, kimi akşam eve dönerken, kimi yolları arşınlarken, kimi iş başındaki molalarda frekanslarını ayarlar ardından sevdiği programcının yayına başlamasını heyecanla bekler”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.