Dolar 32,4539
Euro 34,7509
Altın 2.423,87
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

TÜRK – İRAN İŞ İNSANLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

TÜRK – İRAN İŞ İNSANLARI KAHVALTIDA BULUŞTU
8 Mayıs 2023 14:01
492

Türk ve İran iş insanları İstanbul Ataşehir’de bir araya gelerek kahvaltı sofrasında buluştu.

İran ile Türkiye arasındaki ticari, kültürel ve turizm alanlarında işbirliği ve ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla kurulan İran Türkiye Ticaret Kültür ve Turizm Derneği tarafından düzenlenen Kahvaltı programına AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Erdem, Kırgızistan Fahri Konsolosu ve Beta yönetim kurulu başkanı Yusuf UĞUR, Show TV Haber Müdürü Emrah DOĞRU,İran’dan davetli iş adamlarının yanısıra bir çok davetli katıldı.

BURAK EVCİ, ”DOSTLUK VE TİCARİ BAĞLARIMIZIN BÜYÜMESİ İÇİN BU DERNEĞİ KURDUK” DEDİ

Türkiye İran arasındaki dostluk, ticari ve sevgi bağlarının büyümesi için İran Türkiye Ticaret Kültür ve Turizm Derneğini kurduklarını söyleyen Denetim Kurulu Başkanı Av. Burak Evci, “Dernek olarak öncelikli hedefimiz; Kadim Asya uygarlığının kurulduğu ve büyüdüğü topraklarda ortak kültüre sahip olan, birbiriyle rakip değil işbirliği içinde olan iki kardeş ülke arasındaki ticaret hacminin arttırılması ve daha da geliştirilmesidir. İran ve Türkiye arasındaki kültürel değerlerin korunması ve tanıtımının yapılması da diğer önemli çalışma alanlarımızdan biridir. Bunun yanı sıra turizm alanında da İran ve Türkiye arasındaki turizm potansiyelinin keşfedilmesi, turist akışının arttırılması ve turizm sektörüne yönelik destek ve danışmanlık hizmetleri sunulmasına öncelik veriyoruz. ”dedi.

Denetim Kurulu Başkanı Av. Burak Evci, “Gelecekte İran ve Türkiye arasında kültür ve sanat alanında ortak projeler geliştirmek, bu projelerin hayata geçirilmesine destek vermek ve üye firmalarımızın pazarlama ve tanıtım faaliyetlerine yardımcı olmak da hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Bu hedeflere ulaşmak için, yeni iş birliği fırsatlarını araştırmak, üyelerimiz arasında diyalog ve iletişimi artırmak, kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenlemek, turizm sektörünü canlandırmak ve üyelerimize ticari faaliyetlerinde destek olmak için gelecek süreçte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugünkü kahvaltımızda bizleri onurlandıran AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Erdem, Kırgızistan Fahri Konsolosu ve Beta yönetim kurulu başkanı Yusuf UĞUR, Show TV Haber Müdürü Emrah DOĞRU, davetimizi kırmayarak İran’dan gelen işadamlarına ve kahvaltı programımıza katılan tüm davetlilere teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

HABER: TEKŞEN İLKE KARAKUŞ / İST

MUHABİR: TEKŞEN İLKE KARAKUŞ / İSTANBUL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.