Dolar 32,3181
Euro 35,1379
Altın 2.293,12
BİST 9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

CEBRAİL MUNGAN SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

CEBRAİL MUNGAN SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI
13 Ocak 2023 12:05
594

Medya ve Televizyon dünyasının ünlü ismi Gazeteci Cebrail Mungan Memleketi Malatya’da milletvekili aday adayı oldu. Yaklaşık 5 ay sonra yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekiliği seçimi için kolları sıvayan Mungan bir hafta önce memleketi Malatya’ya gelerek  İYİ Parti’de Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Mungan seçim çalışmalarına il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek başladı.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise, kol saati ve iç mekan görseli olabilir

CEBRAİL MUNGAN; MALATYA TİCARET ODASINI ZİYARET ETTİ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Mungan, burada oda başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ile istişarelerde bulundu. Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanlığına yeni seçilen Sadıkoğlu’na gecikmelide olsa hayırlı olsun dileklerinde bulunan Mungan, “Gerçekten kendisi bu konuma layık, daha iyi yerlere layık bir hemşerimiz. Süreç içerisinde kendisini takip ettik, her zamanda başkanımızın yanındayız ve beraberiz” ifadelerine yer verdi.

CEBRAİL MUNGAN MEMLEKETİ MALATYA’DA HEMŞERİLERİNİN DESTEĞİNİ İSTEDİ

Yıllardır medya sektörünün içerisinde bulunduğunu belirten Cebrail Mungan, şimdide siyaset dünyasında yer aldığını ifade etti. Siyasette aktif hale gelerek tecrübelerini bölge ve ülke menfaati için paylaşmak istediğini söyleyen Cebrail Mungan, adaylık için Malatyalı hemşerilerinin desteğini istedi.

Siyasete ilk defa İYİ Parti’den Malatya’dan aday olarak girmeyi uygun gördüğünü ifade eden Cebail Mungan, “ İYİ Parti çatısı altında siyaset yapmaktan büyük onur duyuyorum. Partimize ve Malatyalı hemşerilerime hizmet etmek için bu şerefli göreve talip oldum. Malatya’mızın sorunlarını ve sıkıntılarını iyi biliyorum. Günlerdir Malatya’da halkın içerisindeyim, çözüm üretmek adına bende bilgi birikim ve tecrübelerimi hayata geçirmek için aday adayı oldum. Allah nasip ederde önümüzdeki seçimlerde aday olarak seçilersek, Malatya adına önemli çalışmalar imza atacağız” şeklinde konuştu.

CEBRAİL MUNGAN İL VE İLÇE ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Benim için önemli olan partimizin önümüzdeki seçimlerinde büyük başarı ile çıkmasıdır diyen Cebrail Mungan, “Önümüzdeki Seçim için ben ve arkadaşlarım canla başla çalışacağız. Ülkemize, milletimize ve Malatyamıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.“ açıklamasında bulundu.

Seçim çalışmalarına İyi parti il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek başlayan Mungan, şehir merkezindeki esnafları ziyaret edip  süreci değerlendirip ve Esnaflarla fikir alışverişinde bulundu.

HABER: FERHAT CANBEY / MALATYA

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir

CEBRAİL MUNGAN KİMDİR?

Gazeteci ve Televizyoncu  Cebrail Mungan 1971 yılında Malatya doğdu. İlk orta ve lise tahsilini Malatya Kubilay lisesinde tamamladı. 1994-95 döneminde Van Yüzüncü yıl üniversitesi Eğitim fakültesinden mezun oldu. İlk eğitim tezimi İsmet İnönü dönemi eğitim politikaları üzerine 1993 yılında gerçekleştirdi. Öğrencilik yıllarında öğrenci konseyi başkanlığı yaptı. Bu dönemde her türlü fikir ve ayırımcılığa karşı yaklaşık 5000 bin öğrencinin bir araya gelebilmesi için Kültür Bakanlığı ödenekli Van Bölge tiyatrosunu kurdu.

Necip fazıl Kısakürek’in kanlı sarık adlı oyunu, Bilge Erenus -misafir adlı oyunu, Cebrail Mungan -Ağır kabare adlı oyunu, Cebrail Mungan-kan davası adlı oyunu, Ve buna benzer birçok farklı yazarın oyununu sahneledi. Kurduğu tiyatro Van Devlet Konservatuarı olarak hizmete devam ediyor.

Mungan iş deneyimine, 1996 Yılında TRT 2 Televizyonunda asistan olarak başladı. 1997 yılında TGRT Muhabir Editör, 1998 kanal D Spor ve Haber-Editör, 1999 Star TV Anadolu TELEKRİTİK program yapım ve yönetimi, 2003 kanal D Gündüz kuşağı yapımlar koordinatörü ve program yapımcılığını yaptıktan sonra 2006 yılında kendi şirketini kurdu. Bu şirket nam altında yaklaşık tüm özel TV şirketlerine 57 adet müzik drama eğlence ve yarışma programı gerçekleştirdi.

Türkiye Engelliler vakfı onursal üyesi olan Mungan, 2008 yılında Malatya Spor As başkanlığı ve Basın sözcülüğü görevlerinde bulundu.  Evli üç çocuk babasıdır. Eşi işletme mezunu bir bankacıdır. Mungan’ın “Toprağın Yağmuru Beklediği Yerdeyim” adlı bir şiir kitabı bulunmaktadır.

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'ESNAF LOKANT KURU GORBA ÇORBA' görseli olabilir
İYİ PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MALATYA MERKEZ’DE ESNAF ZİYARETİ YAPTI
Bir 2 kişi ve ayakkabı görseli olabilir
Darende ilçemiz de bulunan Esnaf ve sanatkarlarımızı ziyaret ederek ekonomik krizin etkilerini yerinde inceleme fırsatı bulduk
Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
DARENDE ESNAF ZİYARETİ
Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Cebrail Mungan Doğanyol ve Gökçe merkez de esnaf İle tanışarak kısa sohbetler gerçekleştirdi

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Pütürge İyi parti ilçe başkanı Ve ilçe yönetimi
Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
Pütürge’de Esnaf Cebrail Mungan’a yoğun ilgi gösterdi
Bir 5 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir
PÜTÜRGEDE KAHVEHANE ZİYARETİ
Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve yol görseli olabilir
MALATYA YAZIHAN’DA CEBRAİL MUNGAN’A HALK YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Bir 7 kişi ve oturan insanlar görseli olabilir
MALATYA KALE İLÇE BAŞKANLIĞI
Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
MALATYA KALE İLÇE HALKI CEBRAİL MUNGAN BAĞRINA BASTI
Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
MALATYA HEKİMHAN ESNAF ZİYARETİ
Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı '1 İYİ PART' görseli olabilir
HEKİMHAN İLÇE TEŞKİLATI ZİYARET
Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
Malatya’nın sorunlarına yönelik çalışmalar devam ediyor
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.