Dolar 32,5433
Euro 34,9809
Altın 2.418,96
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

ÖNDÜL VE AKKUŞ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

ÖNDÜL VE AKKUŞ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
26 Ağustos 2022 10:16
2.108

Türk Halk Müziğinin  sevilen sanatçısı Mehmet Öndül’ün kızı Ceren Öndül, Akademi müzik ve prodüksiyon yönetim kurulu başkanı Sanatçı Rahmi Akkuş’un oğlu Samet Akkuş ile hayatını birleştirdi. Türküleriyle gönüllere taht kuran Halk müziğinin sevilen sesi Mehmet Öndül’ün biricik kızı Ceren, Akademi müzik ve prodüksiyon yönetim kurulu başkanı Sanatçı Rahmi Akkuş’un aranjör oğlu Samet ile  ile dünya evine girdi.

DÜĞÜN TÖRENİNE ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

İstanbul Esenyurt’taki Grand Gala Düğün ve Davet Salonunda yapılan düğün törenine  Tüm Kalkınma ve Girişimci İş insanları Derneği (TÜMKİAD) Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, Sanatçılar Hakkı Bulut, Orhan Narinç, Özlem İlgen, İbrahim Bağış, Tuncer Özalp, Cahit Efe, STK Başkanları’ Siyasi Parti temsilcileri, Öndül ve Akkuş ailelerinin akrabaları, yakınları, dostları ve genç çiftin arkadaşlarıyla birlikte çok sayıda davetli katıldı. Alkışlar eşliğinde sahneye gelen genç çiftin ilk dansıyla başlayan düğün, sanatçıların seslendirdiği Türküler eşliğinde çekilen halaylarla genç çift ve davetliler doyasıya eğlendi. Kesilen düğün pastasının ardından takı merasimine geçildi. Eğlencenin zirve yaptığı düğün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Düğünün ardından genç çift yakınlarıyla birlikte fotoğraf çektirdi. Davetlilerin tebriklerini kabul eden Ceren Öndül ve Samet  Akkuş düğüne katılan herkese teşekkür etti.

MEHMET ÖNDÜL DÜĞÜNE KATILAN KONUKLARLA TEK TEK İLGİLENDİ

Bu anlamlı ve güzel günümüzde, bizleri yalnız bırakmayan Her misafirimizi başımızın tacı olarak gördük, diyen Gelinin Babası Mehmet Öndül,“Yoğun kalabalıkta hata yapmış olabiliriz, bilmeden, istemeden ihmalkarlık yaptığımız hatalarda olabilir, bilmeden, elde olmayan nedenlerden dolayı hatamız oldu ise herkesten af diliyor, özür diliyoruz. Bu Mutlu günümüzün her anı bizler için kıymetlidir. Uzak diyarlardan, yakın yerlerden gelen, bizlere manevi destek vermek için yanımızda olan her misafirimiz, bizlerin her anına destek veren insanlarımız, mesaj gönderen, telefon açanlar, Çiçek gönderenlerden bir kez daha Allah razı olsun. Bizleri en mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm, eş, dost, arkadaş ve akrabalarımıza bir kez daha sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Allah herkesten razı olsun.Tekrardan ifade edeyim, hatamız kusurumuz oldu ise affola. Herkese ailem adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

RAHMİ AKKUŞ DAVETE KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Mutluluklar paylaştıkça çoğalır diyen Damadın babası Rahmi Akkuş, “Bu güzel günümüzde yüzlerce, binlerce dost ev arkadaşımız bizleri yalnız bırakmadı, telefon açarak duygu ve düşüncelerini paylaştı, mesajlar yazarak, anlamlı günümüzde bizlerin yanında olduklarını ifade ettiler, düğün günümüze bizzat iştirak ederek mutluluğumuza destek verdiler, bizleri mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlara, arkadaşlara, akrabalara teşekkür ederken, kızımızı Ceren ile oğlumuz Sametiın düğün törenine katılan her kese ayrı ayrı teşekkür ediyorum”dedi.

HABER: Ferhat Canbey / İstanbul

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.